Varstvo psov

Skupaj z njimi sem 24 ur na dan

vaši ljubljenčki seveda čas najrajši preživljajo v družbi svojih lastnikov, zato so najbolj srečni, ko lahko na dopust odidejo z vami. Ker pa lahko pride do trenutka, ko na službeni poti ali potovanju njihova prisotnost ni mogoča, vam na pomoč z veseljem priskočim jaz. Poskrbela bom, da se bodo vaši ljubljenčki pri meni počutili kot doma – crkljanje v neomejenih količinah, dolgi sprehodi in igra z drugimi psi. Skupaj z njimi sem 24 ur na dan, tako da jim nikoli ne bo dolgčas. Vaš kuža bo bival pri meni doma – to pomeni bivanje v hiši, skupaj z mano in našimi psi in ne v zaprti kletki.

Ljubljenčki se prosto gibljejo

Tako se lahko prosto giblje, igra ali pa najde svoj kotiček za spanje. Dobrodošli so seveda tudi na domačem kavču ali postelji. Vsak dan gremo na dva daljša sprehoda (1 ura) oziroma sprehode prilagodimo glede na potrebe psa. Doma jim je na voljo ograjen vrt, kjer lahko prosto tekajo, poleti pa jim postavimo pasji bazenček, kjer si lahko v vročih dneh hladijo tačke.

V času bivanja

V času bivanja nas lahko kontaktirate in povprašate, kako se ima vaš pes. Da vas ne bo preveč skrbelo, vam v času varstva pošljemo tudi fotografijo/video vašega psa.

Pred rezervacijo termina je obvezen spoznavni dan (uvajanje), ki se izvede ob predhodno dogovorjenem terminu.

Če potrebujete varstvo za vašega kosmatinca in se želite dogovoriti za termin:
– pokličite na 040 761 932
– ali pošljite e-poštno sporočilo

Rezerviraj si

Dnevno varstvo - Pasji vrtec

Je vaš delovnik pogosto daljši kot 8 ur?

Vaš pes ne želi biti dolgo sam in uničuje pohištvo? Dnevno varstvo je odlična rešitev za pse, ki imajo ločitveno tesnobo, preveč energije ali pa zgolj za mladičke, ki še ne morejo počakati sami celotnega vašega delovnika. Pri nas bomo poskrbeli, da se bo vaš kuža zabaval ter v moji in pasji družbi lažje počakal na vaš prihod iz službe. Dolg jutranji sprehod, tekanje po vrtu, pasja ter moja družba mu bo sigurno dobro dela 🙂 V veselje mi je, ko se vsako jutri psi vračajo k nam z veselimi repki!

*V oskrbo sprejemamo samo socializirane pse, ki niso agresivni do drugih psov ali ljudi. Psi morajo biti redno cepljeni kot določa zakon, seveda pa morajo imeti tudi aktivno zaščito proti zunanjim in notranjim zajedavcem.

Če potrebujete varstvo za vašega kosmatinca in se želite dogovoriti za termin:
– pokličite na 040 761 932
– ali pošljite e-poštno sporočilo

Rezerviraj si