Kasja se je počutila kot doma

Moja Kasja je stara 12 let, v tem času je bila v varstvu samo enkrat, lansko leto pri svaku – pa varstva ni najbolje prenesla. Letos se je ponovno pojavilo vprašanje, kam jo naj dam v varstvo, da se bo čim bolje počutila in da bo imela 24 urno varstvo – le tega potrebuje zaradi določenih zdravstvenih težav. Nad mnogimi pasjimi hoteli sem bila razočarana, ker so psi večinoma zaprti v pesjakih, 3 sprehodi, ponoči sami…. Če pa je hotel vsaj približno ustrezal mojim željam, je bila cena enormna. Ko sem že skoraj obupala nad vsem videnim, mi je sodelavka vsa navdušena priporočila Nino. Takoj sem šla v akcijo in se zmenila za obisk. Že prvi vtis je bil neverjeten – nežna, pozitivna, odprta… Kasja se je takoj počutila kot doma, z njeno psičko se je lepo ujela – in kar je bil zame presežek – varstvo dan in noč, bivanje v hiši, kot je vajena in sproščeno gibanje na ograjenem vrtu. Še bolje, kot doma! Ko je bila v varstvu, mi je Nina redno poročala o njenem počutju, zato je dopust minil brezskrbno. In končno je prišel dan, ko sem jo šla iskat – saj me še poznati ni hotela! Videlo se ji je, kako je uživala – ne znam opisati – mirna, zadovoljna. In sploh ni hotela domov, ker takega luksuza pa žal še doma nima – bo treba nekako ograditi vrt. Dva dni smo se morali z njo ukvarjati 200%, da se je potolažila. Zato je Nina najboljša varuška in pika. Škoda, ker ne čuva še otrok :).

Damjana

Hubi je pri Nini zelo užival

Letos sem prvič dal mojega Hubija v varstvo. Sprva nisem vedel, kako bo, ker smo potrebovali varstvo za 14 dni in to je bilo sploh prvič, da je odšel od doma. Hubi je pes, ki noče biti sam in potrebuje družbo in sprehod, zato sem iskal primerno lokacijo zanj, da mu bo teh 14 dni hitro in udobno minilo. Nino poznam že nekaj časa in vem, da lepo skrbi za kužke, ki jih ima v varstvu, zato niti nisem okleval in sem ga prepustil njej. Pri njej vem, da je zelo užival in se je imel res fino, tako da če bom v prihodnosti potreboval še varstvo, se bom definitivno obrnil na njo. Varstvo pri Nini priporočam vsakomur, ki hoče oditi na dopust brez skrbi in je obenem lahko prepričan, da bo njegov pes v dobrih rokah. No, še enkrat hvala

Miha in Hubi

Daješ svojo ljubezen in to je tisto, kar šteje

Vsak lastnik psa se vsaj enkrat v življenju sooči z vprašanjem, kam s psom, če imaš obveznost, kjer pes ni dovoljen. Triny in Kika sta posvojeni španski hrtici, ki sta bili pri meni pol leta, ko sem se soočila s tem vprašnjem. Sorodnikov, ki bi imeli veselje do čuvanja psov ni oz. so bili zasedeni. Tako mi je ostalo mukotrpno pregledovanje ponudb spletnih strani in pasjih forumov. Na enem od njih sem zasledila Ninino ime. Ker nisem želela, da bi bili moji hrtici samo dva psa, ki jih nekdo 3x na dan pelje ven in jima da potrebno hrano, sem se z Nino dogovorila za srečanje. Kaj naj rečem? Očarala me je s svojo toplino, človečnostjo in iskreno ljubeznijo do psov. Moji strahovi so bili pomirjeni.Triny in Kika sta se že na prvem obisku počutili kot doma. Vem pa, da sta bili tudi v moji odsotnosti pocrkljani tako, najverjetneje pa še bolj, kot doma. Predvsem zaradi Nine, ki je to, kar je. Iskrena, odprta, topla oseba in najboljša prijateljica psov. Ko spet odidem, bom Triny in Kiko z veseljem pripeljala v varstvo k tebi, ker vem, da jima poleg sprehodov in hrane daješ tudi svoj čas, predvsem pa jima daješ svojo ljubezen...in to je tisto, kar šteje. Zato Nina, hvala za vse!

Mira

V času varstva nista zaprta v pesjaku

Moja dva bernca Atos in Best se v varstvu pri Nini odlično počutita. Best je že kot mladiček pri njej preživel nekaj dni in več kot očitno je bilo, da je neizmerno užival. Ker sta vajena bivanja v stanovanju, mi veliko pomeni, da sta tudi v času varstva v hiši in nista zaprta v pesjaku. Poleg tega imata na voljo še velik ograjen vrt in prikupno psičko Rino, ki jima dela družbo. Tudi sprehodi so taki kot doma - 2 krat dnevno po eno uro. Všeč mi je, da je kuža tudi pri Nini kot član družine in je deležen točno take oskrbe, kot jo je vajen doma. Moja dva kosmatinca se vedno razveselita obiska pri Nini, ko pa ju pridem iskat, sta sicer zelo vesela, se pa vidi, da jima prav nič ni manjkalo in bi z veseljem ostala še dlje. Priporočamo! 🙂

Urša Kos

Naši kužki so uživali sto na uro

Nina je ena redkih, ki jim zaupam svoje kužke v varsto. Pri njej se naši kužki počutijo kot doma, saj imajo enako razkošje 🙂 Ko jih pridem iskati, so vedno živahni in se vidi, da so uživali sto na uro. Hvala Nina za odlično oskrbo naših kužkov!

Darija – Bionity, psarna kitajskih golih psov

Vsekakor priporočam varstvo psov

Draga Nina, kot se je videlo po Poppy in iz slikc, vem, da je v tvojem varstvu res uživala in se imela super, zato vsekakor priporočam varstvo psov. Bom vsekakor vesela, če bi ti jo lahko še kdaj dala v varstvo, ker bom potem res čisto brez skrbi. Hvala ti za ves trud in veselje ob ukvarjanju s temi našimi psi, ki jim vsi privoščimo najboljše! Upam, da se kmalu vidimo! Poppy bo itak zelo vesela, da vidi tebe in druščino ostalih psov. Imej se lepo.

Melita

Vem, da so naši ljubljenčki v varnih rokah

Že nekaj let se Pretty in Ginger z veseljem vračata v varstvo k Nini in njenim kosmatincem, čeprav nas je prvič skrbelo, kako se bosta počutili pri tujih ljudeh, ker sta navajeni spanja v postelji in ležanja na kavčih. Naše skrbi so bile povsem odveč, saj jima je pri njej tako, kot bi bili doma. Z veseljem vsakemu pasjemu lastniku priporočim Nino, ker vem, da so naši ljubljenčki v varnih rokah.

Urša

Fotografije Lina sem lahko redno spremljala na Facebooku

Ko sem pred skoraj tremi leti dobila mojega »zlatkota« Lina, sem vedela, da bom gotovo rabila zanj kdaj tudi varstvo. Iskala sem na različnih naslovih, preko spleta in med prijatelji in večkrat slišala dobre besede o nekem dekletu iz Domžal, ki ima dobro varstvo psov. Glede na same dobre reference sem Lina kmalu pustila pri Nini za čas našega dopusta, saj ga nismo mogli vzeti s seboj. Že ob prvem spoznavnem srečanju sem videla, kako se Lin dobro počuti v Nini bližini in v bližini njenih domačih pasjih gospodičen. Da ne omenjam bazenčka na vrtu v času poletne vročine. Ves čas naše odsotnosti sem bila mirna, saj sem vedela, da je Lin v odličnih rokah, nenazadnje pa je Nina tako vsestranska, da tudi odlično fotografira in sem fotografije Lina redno lahko spremljala preko Facebooka. Odkar vem za Nino, bi Lina težko pustila v kakšnih drugih rokah in verjamem, da se Lin popolnoma strinja z mano. Lin se pri Nini počuti tako dobro, da skoraj noče več domov. Hvala ti, Nina!

Mateja in Lin Zupan

So v družbi in se socializirajo tudi z drugimi kužki

V varstvo pri Nini sem svoja dva psička prvič pripeljala pred tremi leti in od takrat jih redno pripeljem, kadarkoli potrebujem varstvo. Kot najpomembnejše mi je seveda to, da kužka zares uživata, sta v dobri družbi in imata na voljo prosto tekanje po vrtu. Pomembno mi je tudi to, da se Nina prilagodi vsakemu kužku posebej in njegovim potrebam. Dobra stvar pri varstvu je predvsem, da ne potrebujem obremenjevati svojih bližnjih, da vem, da je za kužke res poskrbljeno in tudi to, da so v družbi in se socializirajo tudi z drugimi kužki, Predvsem pa mi je všeč, ko Nina objavi kakšno sliko na Facebooku in zares vidim, da se imajo super. Sama sem imela težave z enim od kužkov, ker se ni dobro razumel z drugimi, vendar od kar redno hodi k Nini v varstvo, je veliko bolj navajen tudi na druge pse, kar se mi zdi super. Moja dva imata predvsem rada Ninine psičke in vsakič prideta k njej z veseljem! Varstvo toplo priporočam, saj meni osebno ogromno pomenijo brezskrbne počitnice in hkrati zadovoljna kužka v varstvu!

Taja

Mikeya ne sme imeti v varstvu nihče drug kot Nina

Mislim, da vse pove dejstvo, da mojega Mikeya ne sme imeti v varstvu nihče drug kot Nina. Niti za dve uri ga ne dam v varstvo drugam, niti najožjim članom družine. Za lastnike psov, ki nam naši ljubljenčki predstavljajo del družine, je vsaka ločitev težka, pa četudi za par dni. Samo oseba, ki ji popolnoma zaupamo, nam lahko omogoči, da dopust preživimo brez skrbi, ali bo za našega ljubljenčka v redu poskrbljeno. Ta oseba je definitivno Nina. Ko vidim, da je kuža pri njej sproščen tako, kot v domačem okolju, hitro izgine tisti grenki priokus, ki me spremlja vsakič, ko potrebujem varstvo. Nina je navajena vseh muh, pasjih in tistih, ki jih imamo njihovi lastniki. Upam, da jih bo še dolgo prenašala 🙂

Manja

Psi navdušeni od prihodu in manj ob odhodu

Z varstvom smo bili izredno zadovoljni, kako so se pocutili "pasji rezidenti" je razvidno iz fotografij. Psi navdušeni od prihodu - manj navdušeni ob odhodu. Lastniki pa smo predvsem navdušeni nad tem , da jih lahko brezskrbno pustimo v varstvu.

Ksenija